DUNAI SÁRKÁNYOK 

Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác

SÁRKÁNYHAJÓ  I  TERMÉSZETJÁRÁS  I  SPORT
 

Retro majális - családi nap

Tarts velünk 2017. május elsején egy jó kis retro majálisra! Hozz magaddal sört és virslit, a jó hangulatról és a napsütésről mi gondoskodunk!

A túrán bárki részt vehet, életkortól és edzettségi állapottól függetlenül. Vízi sport múlt és úszástudás nem feltétel. A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk.

Találkozó: 2017. május elsején, hétfőn, 09:30 és 09:40 óra között a Halászkert Étterem előtt. A program pontosan 10:00 órakor indul!
Várható visszaérkezés: késő délután.

Amire számíthatsz: 
Egy kellemes sárkányhajó túrával egybekötött, vidám, sportos családi napra. Egy nem túl hosszú evezés után kikötünk egy kellemes, sóderes partszakaszon, és ott töltjük a napot. Amennyiben lesz rá igény, főzhetünk közösen bográcsban, vagy mindenki sütögetheti a saját szalonnáját. Ha a bográcsozás mellett döntünk, a részleteket később egyeztetjük a résztvevőkkel. Készülünk még különböző szárazföldi- és vízi sport- és ügyességi játékokkal, melyekből mindenki azt próbálja ki, amelyikhez kedvet érez, nincs kötelezettség.

Javasolt öltözék és felszerelés: vízi sportolásra alkalmas, réteges ruházat (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, széldzseki, kalap) naptej, padra ülőke, törölköző, enni- és innivaló, költőpénz. Műszaki cikkeket, értéktárgyakat a hajóba csak saját felelősségre lehet hozni, azok vízmentes csomagolásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.
A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!

Részvételi díj: 1.500.-Ft/fő
Családi ár: 5.000.-Ft (2 felnőtt és 2 kiskorú gyermek)

A program min. 10 fővel indul. A "Csatlakozom" gomb megnyomásával még nem válsz automatikusan résztvevővé, jelentkezni kizárólag a megadott e-mail címen lehet:
dunai.sarkany@freemail.hu
Bővebb információ: 0620 311 1495
A program rossz idő esetén elmarad! Fenntartjuk a programváltoztatás jogát!
Esőnap nincs