DUNAI SÁRKÁNYOK 

Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác

SÁRKÁNYHAJÓ  I  TERMÉSZETJÁRÁS  I  SPORT
 

Indul a szabadidős szezon

Szabadidős sárkányhajós edzések a nyári időszakban:
Kedden és pénteken 17:30-tól 19:00 óráig

A szabadidős edzésekre hívunk, várunk mindenkit, aki szereti a Dunát, az evezést, a testmozgást, és nem utolsósorban a jó társaságot!
Hozz magaddal: fürdőruhát, törölközőt, ülőpárnát, réteges, vízi sportolásra alkalmas ruhát, esőkabátot, innivalót, vízi cipőt, vagy papucsot, és száraz váltóruhát.
Lapátot és mentőmellényt az első hónapban biztosítunk, aztán ha eldöntöd, hogy szeretnél sárkányhajózni, akkor szükséged lesz egy saját lapátra és egy mentőmellényre. Ez egy egyszeri, kb. 10.000.-Ft-os kiadás, és ha úgy gondolod, hogy mégsem szeretnél járni, akkor visszavásároljuk a felszerelésedet.
A szabadidős edzéseken bárki részt vehet életkortól és edzettségi állapottól függetlenül. 14 év alattiak az edzéseket szülői felügyelettel, vagy szülői beleegyező nyilatokzat birtokában látogathatják. Egy-egy edzésen 6-8 km-t evezünk, de jó időben azért fürdünk is. A tempó nem túl megerőltető, kezdők, gyengébb fizikummal rendelkezők számára van lehetőség pihenésre.
A keddi alkalmakon szívesen látunk, ha kisebb gyermekkel szeretnél jönni, pénteken viszont haladó szabadidős edzést tartunk, ahol azért "csapatunk" rendesen.
Szabadidős csapatunk számára egész évben szervezünk kisebb-nagyobb szárazföldi- és vizitúrákat, egyéb programokat, az őszi-téli időszakban is van lehetőség a közös sportolásra: úszás, futás, gyaloglás, tornatermi edzés, tanmedencés edzés formájában. Rendszeresen részt veszünk a váci lecsófesztiválon, és más rendezvényeken. Saját szervezésű amatőr versenyeken, és más egyesületek amatőr sárkányhajó versenyein.
Részvételi díj: 600.-Ft/fő/alkalom.
Az edzéseket min. 8 fő részvétele esetén tartjuk meg, szélsőséges időjárás esetén nem indulunk el.
A találkozó a Móló rendezvényhajó előtt kedden és pénteken 17:30-kor van, az edzések kb. 17:45-kor kezdődnek, kérünk mindenkit, hogy addigra legyetek átöltözve, felkészülve.
Az öltözőnkben van lehetőség átöltözni, és a száraz váltóruhát, értéktárgyakat zárt helyen hagyni.
Az első alkalom előtt érdemes telefonon bejelentkezni.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre:
Túra- és Rendezvényszervező 
0620/311 1495
selymes.nora@gmail.com