DUNAI SÁRKÁNYOK 

Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác

SÁRKÁNYHAJÓ  I  TERMÉSZETJÁRÁS  I  SPORT
 

Gyors hír: beérkeztek a hajók az Ördögi körről..

Az időjárás egyértelműen mellettünk volt, a reggeli párás-ködös időt kellemes őszi napsütés váltotta fel. Az alacsony vízállás nem kedvezett a csapatoknak, így a csúcsdöntés nem sikerült, de így is kiváló teljesítménnyel,16 óra 32 perckor, 6 óra 46 perces idővel, elsőként érkezett a célba a Dunakeszi Sárkánylégió csapata, akik első alkalommal vettek részt a versenyen. Gratulálunk!
6 óra 55 perces idővel érkezett be a második hajó, melyben a szegedi versenyzők mellett kecskeméti, győri sárkányhajósok, BKV Vadlibák és váciak ültek.
7 óra 7 perces idővel harmadikként ért célba az a hajó, melyben a hétszeres teljesítő Tatai Sárkányok mellett a mezőny legidősebb versenyzője, Pipa Károly is evezett, együtt az Angyalföldi Sárkányok és a Kolónia néhány evezősével. A hajót Miklós Szabó kormányozta.
7 óra 28 perces idővel negyedikként ért célba az a hajó, amiben a dunaújvárosi DVSC az A-HÍd Dragon és a Kolónia versenyzői ültek. A csapatban szintén több sokszoros teljesítő ült, akik az előző években két ízben is megnyerték a versenyt és továbbra is tartják az eddigi legjobb időt. Ők igazán stílusosan, díszkísérettel futottak be a célba.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Majd ha fel tudjátok emelni a kezeteket, akkor várjuk a képeket és az élménybeszámolókat!